Home >> Blog >> Het CV-sjabloon dat recruiters aantrekt

Het CV-sjabloon dat recruiters aantrekt

template for CV1 Het CV sjabloon dat recruiters aantrekt

Een CV-sjabloon geeft je een professionele lay-out voor je CV.

 

Hier is een beproefd sjabloon voor je CV.

Een geweldige CV-sjabloon doet twee dingen voor je:

  1. Het herinnert je er aan wat op je CV te zetten.
  2. Geeft je een beproefd en professionele CV lay-out die je meer sollicitatiegesprekken opleverd.

Veel dikke boeken zijn er geschreven over wat op je CV te zetten en wat er uit te laten. In plaats van je geld uit te geven aan deze boeken en je kostbare tijd te spenderen om ze te lezen, is het makkelijker en sneller om een gratis CV Maker zoals JobCred te gebruiken.

Lees hier meer over de gratis JobCred CV-maker die je kan helpen om een CV te maken met een professioneel en beproefd sjabloon.

 

De onderdelen van je CV

Wanneer je een profiel aanmaakt in een CV Maker, wordt je er aan herinnerd wat op te nemen in je Curriculum Vitae. Je krijgt ook bij elke stap goede CV tips en nuttige advies.

Klik deze link om een goed Curriculum Vitae voorbeeld te zien dat is gebaseerd op een gratis JobCred CV-sjabloon.

Een traditionele CV was gewoon een lijst met je persoonlijke gegevens, je werkervaring, je opleidingen en interesses.

Moderne CV’s bevatten nu echter ook een profielschets die uw specifieke vaardigheden benadrukt. Een goed sjabloon zet je Profielschets prominent aan het begin van je CV. Daar zal het de aandacht van werkgevers en recruiters vangen en vasthouden.

 

Het 10 seconden sjabloon

Gemiddeld zal een recruiter ongeveer 10 seconden besteden aan iedere CV die op zijn of haar bureau landt… en ze zien duizenden CV’s. Denk je dat je je zult onderscheiden van de massa als je CV gewoon een simpele lijst van datums en contactgegevens is?

Om de belangstelling van werkgevers en recruiters te trekken, dient je CV een professionele lay-out te hebben. Een goed CV-sjabloon zorgt hiervoor.

Een goede lay-out maakt uw CV gemakkelijk te scannen en te lezen door recruiters. De sjabloon vindt de balans tussen te veel informatie en te veel witte ruimte op een pagina. Recruiters zien graag CV’s met een logische, bijna standaard formaat, waarin ze snel de juiste informatie kunnen vinden die zij nodig hebben.

Het maken van een goede CV-sjabloon dat alleen relevante informatie bevat en dat dan deze informartie presenteert in een professionele lay-out is niet makkelijk.

Om jezelf een hoop tijd en moeite te besparen, is je beste en makkelijkste aanpak om een gratis CV Maker zoals JobCred te gebruiken.

 

 

Klik hier om meer te lezen over je gratis aanmelden op JobCred en direct toegang te krijgen tot deze gratis CV-maker en zijn beproefde CV-sjablonen.
Meld je aan voor de gratis JobCred nieuwsbrief.

 

Related posts:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.