Home >> Blog >> LinkedIn profiel wordt professioneel CV

LinkedIn profiel wordt professioneel CV

LinkedIn Profile1 LinkedIn profiel wordt professioneel CV

Gebruik je LinkedIn profiel om een professioneel CV te maken.

 

135 miljoen LinkedIn-gebruikers kunnen hun profiel nu om zetten in een professioneel Curriculum Vitae. Op 7 december 2011 lanceerde JobCred haar nieuwe “Importeren vanuit LinkedIn” functionaliteit. In Nederland en Belgie kunnen nu meer dan 3 miljoen LinkedIn-gebruikers zich zelf tijd besparen wanneer ze delen van hun LinkedIn profiel gebruiken om een nieuwe CV te maken of een oude bij te werken.

Met JobCred’s nieuwe functie kun je nu je werkervaringen, opleidingen en je professionele samenvatting vanuit LinkedIn importeren naar je JobCred profiel.

 

Voeg vertrouwelijke informatie toe aan je profile

Nadat je de gegevens vanuit LinkedIn naar JobCred’s CV-maker hebt geimporteerd, kun je beslissen welke onderdelen je op je CV wilt zetten en en welke niet.

Je kunt dan vertrouwelijke informatie toevoegen aan de geïmporteerde gegevens om je CV specifieker te maken en meer zeggingskracht te geven. Vaak is deze vertrouwelijke informatie niet geschikt om op je openbare LinkedIn profiel te publiceren.

Dus met een paar eenvoudige klikken, kun je nu een professionele CV opstellen dat gebaseerd is op de informatie die je al in LinkedIn hebt ingevoerd.

 

Geen LinkedIn of JobCred op je CV

Wanneer je een CV downloadt op JobCred, staat er nergens op dat deze CV gemaakt is op JobCred. En er staat dus ook nergens op dat sommige gegevens op de CV zijn geimporteerd vanuit LinkedIn.

Wanneer je iemand je CV stuurt, dient dit jou CV te zijn. Het kan niet een document zijn dat het merk of het logo van een bedrijf of zo laat zien. Alle CV’s die je downloadt op JobCred zijn merkenloos.

Bij JobCred willen we het zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk voor je maken om je beste CV te creëren. Ons doel is om jou tijd te besparen bij het maken, het bijwerken of het op maat aanpassen van je CV voor een specifieke carrierekans.

 

Hoe te beginnen

Start op de volgende manier:

  1. Meld je nu aan voor een gratis JobCred account.
  2. Bevestig je aanmelding door op de link in de e-mail die u ontvangt te klikken.
  3. Vul een aantal basis gegevens in om je aanmelding te voltooien.
  4. Vul een nieuw wachtwoord in.
  5. Ga naar het Dashboard voor geregistreerde gebruikers en klik op het LinkedIn logo.
  6. Vervolgens volg je de wizard waarin je aangeeft welke delen van je LinkedIn profiel je wilt importeren in JobCred.

 

Wanneer je je al eerder hebt aangemeld bij JobCred, log dan nu in en ga naar het Dashboard.

 

Als je geen LinkedIn profiel hebt, ook prima. Je kunt dan net zo goed je beste CV maken op JobCred. Meld je aan, bouw je profiel in JobCred en download je CV.

 

Als je al wel een LinkedIn profiel hebt, meld je dan nu aan bij JobCred om te zien hoe dat LinkedIn profiel eruit ziet met een professionele CV-sjabloon.

 

Related posts:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.