Home >> Blog >> JobCred brengt twee nieuwe gratis CV-sjablonen uit

JobCred brengt twee nieuwe gratis CV-sjablonen uit

announcement1 JobCred brengt twee nieuwe gratis CV sjablonen uitJobCred heeft twee nieuwe CV-sjablonen uitgebracht. Nu hebben JobCred gebruikers ook de keuze om: 

a) Een modern chronologisch sjabloon, of

b) Een standaard functioneel template voor hun CV te selecteren.

 

 

Met deze opties kunnen gebruikers het juiste CV-sjabloon selecteren voor een bepaalde carrière kans. Het juiste CV-template gebruiken vergroot de kans om een sollicitatiegesprek te krijgen. De templates zijn vrij beschikbaar voor alle JobCred gebruikers.

Als je een al bij JobCred aangemelde gebruiker bent, ga dan naar de CV Centrum om een nieuwe CV te maken. Daar selectereern je dan een nieuw sjabloon. Nadat je een template hebt geselecteerd, kun je kiezen welke onderdelen van je profiel je wilt zien op je nieuwe CV. Daarna download je je CV als een Microsoft Word-document. Zo kun je, als je al een JobCred profiel hebt, in een paar muisklikken en minuten een CV maken op basis van de nieuwe sjablonen.

Als je nog niet een JobCred profiel hebt, kun je je nu gratis aanmelden. Daarna kan je je LinkedIn profiel importeren of een paar eenvoudige stappen volgen om je profiel op te bouwen. Dit profiel is verborgen voor het publiek. Het vormt het menu van waaruit je de onderdelen kiest die je wilt weergegeven op een bepaalde CV.

JobCred is een gratis online CV-maker. Wanneer JobCred gebruikers hun Curriculum Vitae in Word of PDF-formaat downloaden, is dat een CV zonder enige branding of logo en maakt het geen enkele verwijzing naar JobCred. JobCred is volledig gericht op het helpen van haar gebruikers om hun beste CV te creëren en meer sollicitatiegesprekken te krijgen.

 

Meld je nu hier gratis aan.

 

 

Related posts:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.