Home >> Blog >> Van profiel tot pasklaar CV in zeven eenvoudige stappen

Van profiel tot pasklaar CV in zeven eenvoudige stappen

profile cv tailored1 Van profiel tot pasklaar CV in zeven eenvoudige stappen 

Hier zijn zeven eenvoudige stappen om je JobCred profiel om te zetten in een opmaat gemaakt CV voor de vacature waar je voor gaat.

 

1) Voorbereiding

Analyseer de vacature. Bepaal welke van je prestaties, ervaringen en vaardigheden het meest relevant zijn.

 

2) Kloof-analyse

Bekijk je JobCred profiel in het Profielcentrum. Bepaal welke van je bestaande profiel-blokken het meest geschikt zijn voor deze vacature.

Bepaal ook welke onderdelen van je profiel voor deze gelegenheid ontbreken. Het helpt als je de verschillende delen van het Profielcentrum gebruikt als een check-list.

Tip: Denk aan een label voor het type vacature waar je dit CV voor maakt. Label het desbetreffende profiel-blok met deze tag.

 

3) Update profiel

Maak de ontbrekende profiel-blokken. Bewerk de bestaande blokken die enkele veranderingen zouden kunnen gebruiken.

 

4) Selecteer en bewaar

Ga naar het CV Centrum om je CV te creëren. Kies een sjabloon en selecteer de onderdelen van je profiel die je geïdentificeerd hebt als geschikt zijnde voor deze vacature.

Bewaar de CV in het JobCred systeem. Geeft de CV een unieke naam die je helpt te herinneren voor welke vacature je deze CV hebt gemaakt.

 

5) Download, print en herzie

Download de CV van het CV Centrum en kijk het na:

 

- Staat alle relevante informatie er in?

- Staat er iets wat je anders zou moet schrijven?

- Is de CV niet te lang?

 

6) Verbeteren

Voor algemene veranderingen, bewerk de profiel-blokken die je wilt verbeteren. Als de verandering alleen geldt voor deze vacature, kun je er beter een apart nieuw blok voor maken. In dat geval kun je het oude blok ook in de toekomst weer gebruiken.

In het geval dat je een aantal nieuwe blokken hebt gemaakt voor je profiel, genereer de CV opnieuw vanuit het CV Centrum. Ga dan terug naar stap 4. Zorg dat dfe juiste profiel-blokken zijn geselecteerd en bewaar de nieuwe CV. Ga door met stap 5 en 6 en blijf deze cyclus herhalen totdat er geen verbeteringen meer nodig zijn.

Als je geen nieuwe profiel-blokken voor je CV hebt gemaakt, en je hebt alleen wijzigingen aangebracht in de bestaande blokken, dan hoef je geen nieuwe CV te creëren. Download gewoon de bestaande CV vanuit het CV Centrum. De CV zal automatisch zijn bijgewerkt met je wijzigingen.

 

7) CV op maat

Nadat alle aanpassingen zijn gedaan zijn, download je de opmaat gemaakte CV voor de vacature.

Je hebt nu een beter pofiel en een vacature-specifieke CV gecreëerd. Elke nieuwe CV die je op deze manier maakt, kost je minder tijd en geeft een beter resultaat.

 

Succes met het interview! Meld je nu aan om gratis de JobCred CV-maker te gebruiken.

 

JobCred 480x100 banner1 Van profiel tot pasklaar CV in zeven eenvoudige stappen

 

 

 

Related posts:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.