Home >> Blog >> Win nu een nieuwe iPod Touch in deze CV-maker feedback prijsvraag

Win nu een nieuwe iPod Touch in deze CV-maker feedback prijsvraag

win ipod touch contest1 Win nu een nieuwe iPod Touch in deze CV maker feedback prijsvraag

Een professioneel Curriculum Vitae (CV) is essentieel bij het solliciteren en wanneer je een nieuw carrièrepad wilt inslaan. JobCred biedt een gratis CV-maker.

Met deze CV-maker kun je nu je beste CV creëren. Je maakt je CV aan via de web-tool en je downloadt je CV als je het naar een potentiële werkgever wilt versturen.

Bij JobCred zijn wij voortdurend op zoek naar manieren om deze CV-maker voor jou te verbeteren. Om dit te kunnen doen, hebben we je feedback nodig over wat je er van vindt.

Als beloning voor degenen die een paar minuten besteden om ons hun feedback te geven, organiseren we nu deze prijsvraag. Als je mee doet maak je kans op een geweldige iPod Touch met Wi-Fi. Je kunt kiezen uit een zwarte of een witte iPod Touch (of gewoon cash als je dat liever hebt).

 

Grijp je kans om een nieuwe iPod Touch te winnen

Om deel te nemen aan de prijsvraag en om je kans te grijpen om de iPod Touch te winnen, doe het volgende.

 

1) Meld je hier aan voor de JobCred CV-maker.

Het is gratis (en zal altijd gratis blijven). Als je JobCred al eerder hebt gebruikt, hoef je je niet opnieuw aan te melden. Ga gewoon verder met de volgende stappen.

 

2) Maak je CV met JobCred en download het.

Je CV dient minimal een werkervaring (voor studenten kan dit een zomerbaantje zijn), een opleiding, een vaardigheid, en een persoonlijke verklaring te bevatten.

(Als je een dummy-CV wilt maken, om de tool te testen en deel te nemen aan de prijsvraag, dan is dat prima. Deelnemers worden echter aangeraden om hun beste CV te maken, zodat je het kunt gebruiken om te solliciteren en meer sollicitatiegesprekken te krijgen.)

 

3) Klik op de link en vul het korte feedback formulier uiterlijk op 15 April 2012 in.

Geef constructieve feedback. Het maakt niet uit of het positief of negatief is. Gewoon eerlijk zijn.

 

4) Bevestig je deelname aan de wedstrijd via het onderstaande formulier van Rafflecopter.

 

De laatste dag om deel te nemen aan deze prijsvraag is op 15 April 2012. Tussen 16 April en 22 April 2012, zullen we op deze pagina de winnaar van de iPod Touch bekend maken en direct contact met hem of haar opnemen via e-mail.

 

Bevestig je deelname

Nadat je een CV hebt gemaakt en gedownload en het korte feedbackformulier hebt ingevuld, bevestig in het onderstaande formulier je deelname aan de prijsvraag.

Deze prijsvraag staat open voor zowel huidige als nieuwe gebruikers van de JobCred CV-maker.


a Rafflecopter giveaway

 

 

Vertel alsjeblieft nu je vrienden over deze prijsvraag via Facebook, Twitter of Google+. Zij zullen je dankbaar zijn dat je deze gratis CV-maker onder hun aandacht brengt. En ze zullen je er dankbaar voor zijn dat je ze de kans geeft om een iPod Touch te winnen. icon wink Win nu een nieuwe iPod Touch in deze CV maker feedback prijsvraag

 

 

Related posts:

One Response to “Win nu een nieuwe iPod Touch in deze CV-maker feedback prijsvraag”

 1. JobCred zegt:

  Meer wedstrijden? Kijk op Wedstrijden winnen!

  en

  Meer winnen? Kijk op Prijsvragen.nl!

  en

  Meer winnen? Kijk op Prijzenzolder.nl!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.